Відомий український блогер Юрій Романенко підтримав заяву соратника новообраного президента України Бориса Шефіра щодо необхідності скасування мовного закону. Відповідний пост з'явився в Facebook.

Він зазначив, що такі заяви – саме те, що він бажає бачити в якості першочергових кроків адміністрації Зеленського. Також блогер висловив надію на те, що на виборах в Раду коаліція отримає більшість і "прибере цю дикість".

"Це не примха не Путіна, як пише ідіот Славко Кириленко, а потреба більшості населення України - говорити, читати, слухати те, що вони хочуть, на тій мові, що вони хочуть, без зайвої опіки з боку держави. Це наше базове право. І якщо держава намагається обмежити мою свободу вибору, то така держава не буде отримувати лояльності з мого боку, як і люди, які підтримують таку політику", - пояснює Романенко.

Блогер погодився з твердженням Бориса Шефіра про те, що Україна має всі шанси для вибудовування інфраструктури російськомовної експансії. Тобто, на його думку, країна не повинна себе обмежувати.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна

Показати ще

"І страшилки про те, що російська мова грає на руку агресору - це для ідіотів. Бо ідіоти, які кричать про мову як інструмент агресора, паралельно кожен день заправляють свої авто дизелем або бензином з країни агресора, користуються електрикою, виробленою з ядерного палива і вугілля із засіків агресора, обігріваються взимку газом агресора", - зазначає блогер.

Нагадаємо, суд зробив несподівану пропозицію Парубію.

Як повідомляв Знай. ua, мовний закон можуть скасувати.

Також Знай. ua писав, що один Зеленського розкритикував мовний закон.