Не так давно український журналіст Дмитро Гордон підтвердив інформацію про те, що все-таки знову збирається в політику.

Вирішив очолити, як сам стверджує, партію Смєшко, якого неодноразово підтримував у першому турі виборів президента України.

Цей факт спричинив блискавичну реакцію в мережі, в першу чергу - жартами. Наприклад, на каналі "ХК" Telegram опублікували досить цікавий знімок Гордона, порівнявши його з колишнім мером Києва Леонідом Черновецьким - в народі "Льоня Космос":

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Щастить Києву з главами. Конч*ні "Льоня Космос", "Віталій "Завтрашній день". Ось, новий бажаючий намалювався. Ще один контроцептив, з пірамідою (Ю-шинсе) на голові. Пост мера - магніт для еб*нутих? Тоді і мене пустіть, я теж не в собі!", - сказано в коментарі.

Нагадаємо, у президента Володимира Зеленського повідомили, що готові внести у Парламент життєво важливий для України законопроект.

Як повідомляв Знай.uа народного депутата (позафракционного), а також колишнього кандидата у президенти України на виборах 2019 року Дмитра Добродомова помітили за грою в телефоні прямо на засіданні Верховної Ради

Також Знай.uа писав, що український президент Володимир Зеленський зустрівся з сенатором США Робертом Портманом. Сторони детально обговорили політичну ситуацію в Україні і дострокові вибори в Верховної Ради.