Український президент Володимир Зеленський зустрівся з сенатором США Робертом Портманом. Сторони у подробицях обсудили політичну ситуацію в Україні та дострокові вибори до Верховної Ради. Про це сказано у повідомленні прес-служби президента.

Гарант підкреслив, що розпуск Парламенту відповідає запитам суспільства. Провівши вибори до Верховної Ради у липні, вже у вересні може бути створений новий Уряд, який посне негайно вирішувати злободенні проблеми людей.

"Якщо б цей Парламент, що не працює, був і далі, то ми сформували б Уряд у грудні. Ми не можемо чекати. У нас дві війни – війна з Росією і війна з корупцією всередині країни, яка є загрозою, перш за все, для економіки України", – підкреслив він.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Під час зустрічі порушувалось надзвичайно важливе питання про ситуацію на Донбасі та необхідні кроки для досягнення прогресу у мирному врегулюванні. Передусім говорили стосовно припинення вогню та обміну заручниками.

Володимир Зеленський зазначив, що свій перший робочий візит як Президент він здійснив на Луганщину – до військових на передові позиції. Український лідер та сенатор Роберт Портман також обговорили актуальні питання реалізації реформ, які мають наблизити Україну до ЄС і НАТО.

Як відомо, заступник глави адміністрації президента України і зовнішньополітичний радник президента Вадим Пристайко заявив, що не виключає телефонної розмови Володимира Зеленського з очільником Кремля Володимиром Путіним.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський тонко потролив дикі крики Ляшка в Адміністрації: "Вас били?"