У четвер, 30 травня, у новому випуску суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" мова йде про те, як змінюється політична ситуація в країні у зв’язку із наближенням дострокових парламентських виборів. Тема програми: "Всі у владу".

Гостями студії стали секретар РНБО України Олександр Данилюк, голова партії "Слуга Народу" Дмитро Разумков, голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов.

Завітав на ток-шоу і екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

Саакашвілі назвав перемогу Володимира Зеленського на виборах "Електоральним майданом". Тому що вперше за 28 років, за словами політика, "народ прорвався до влади".

Політик зазначив, що він повернувся в Україну не для того, щоб когось карати чи комусь мстити. В його плани входить допомагати новій команда своїм досвідом та порадами. Тому що успіх Зеленського – це успіх України, зазначив політик.

Популярні новини зараз

Хто в першу чергу отримає повістки

Заблокують доступ до грошей: ПриватБанк звернувся з попередженням — зробіть це негайно

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів

Показати ще

Саакашвілі дав пораду Володимиру Зеленському.

"Я знаю, як екс-президент, що величезна кількість людей буде казати "ні" на всякі нові починання і будуть розповідати Зеленському, що це неможливо. Моя порада йому і всій новій команді – гоніть в шию всіх тих, хто вам розповідав, що неможливо! Зараз потрібні такі люди, які будуть казати: Нічого неможливого немає! Я впевнений, що потрібно вимести всіх старих політиків із верховної ради, в Кабміну цього жахливого, з Банкової. Зробити новий адміністративний центр зовсім в іншому місці. Скоротити держапарат мінімум у 3-4 рази, зекономити на цьому гроші і привести нових, молодих людей, які матимуть амбіцію будувати нову країну. ", - наголосив політик.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський зустрівся із сенатором США Робертом Портманом, та обговорив із ним політичну ситуацію в Україні, зокрема дострокові парламентські вибори та ситуацію на Донбасі.

Як повідомляв Знай.ua,Зеленський вніс до Верховної Ради подання про звільнення з посад двох міністрів і голови СБУ.

Також Знай.ua писав, колишній президент Петро Порошенко планує вилетіти до Великобританії без зворотного квитка нібито через проблеми зі здоров'ям.