Герой України Степан Хмара та блогер Андрій Полтава посварилися у прямому ефірі через добровольців на Донбасі, яким колишній президент Петро Порошенко не надав українське громадянство.

Скандал пригримів у ефірі телеканалу ZIK.

Дійшло навіть до того, що в результаті сварки Хмара плеснув у блогера склянку води.

Так, Полтава зазначив, що п'ятий президент України Петро Порошенко не зміг надати громадянство росіянам, білорусам і людей іншої національності, які брали участь у бойових діях, тому що вони не пройшли всіх необхідних процедур в Міграційній службі Україні.

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Якби був відповідний закон, Порошенко спокійно б надав усім українські паспорти", – заявив він.

На що Хмара зазначив, що президент має право у виняткових випадках і за певні заслуги самостійно надавати українське громадянство.

"Але вони вимагали від людини отримати довідку від нашого ворога, з країни, яка воює проти України!" – обурився Герой України.

У ході сварки Хмара також обізвав Полтаву "миршавим порохоботом".

"Закрий свою плюгаву морду!" - сказав він.

Нагадаємо, Володимир Зеленський отримав президентську булаву - експерти проаналізували перші 7 днів слуги народу у кріслі глави держави.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє "Страна".

Першим важливим кроком Зеленського став розпуск парламенту. Указ про нього вступив в силу 23 травня. Дострокові вибори призначені на 21 липня.

Це можна назвати першою перемогою нового президента. Він заведе свою фракцію в парламент не далекій восени, а вже через два місяці, поки кредит довіри від народу ще високий.

Верховна Рада

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.