Юрист Михайло Шнайдер у гумористичній формі показав "перемогу шаурми" на президентських виборах в Україні - так іронізували з приводу порівняння "томасоносного" Порошенка та звичайного "хлопця з народу" Володимира Зеленського, який переміг із шаленим відривом.

Володимир Зеленський - президент України

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

На кадрах колишній президент Петро Порошенко - у ролі шаурміста - пропонує скуштувати популярний фаст-фуд Володимиру Зеленському.

"Ваша шаурма", - каже колишній гарант.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Показати ще

А вже на іншому фото, яке до речі, є реальним, Володимир Зеленський із членами своєї команди відображений із надкушеною шаурмою та "дякує" Порошенку.

"А ось так усе було насправді", - жартує Шнайдер.

"Петя, готуй краще", "Змусили Петю надкусити, а раптом там отрута", - іронізують користувачі під дописом Шнайдера.

Варто нагадати, що президент Володимир Зеленський вважає, що їсти шаурму не соромно і не страшно, і рекомендував її владі.

"Коли у тебе напружений графік, шаурма може бути рішенням. У цьому, як бачите, немає нічого страшного, незручного і тим більше - ганебного. А ще - допомагає не" забронзовіти", не відриватися від людей. Для тих, хто при владі, це корисно. Рекомендую! ", - написав він у своєму Twitter і опублікував фото.

Варто також додати, що 26 травня Зеленський опублікував привітання з Днем Києва, в якому зазначив: "Є те, що робить Київ - Києвом. Це запах квітучих лип і шаурми біля метро", - відзначив слуга народу.

Нагадаємо, телеведучий Андрій Пальчевський поділився думками про розпуск Верховної Ради за ініціативи Володимира Зеленського та дав прогноз відносно дострокових парламентських виборів, які відбудуться в Україні вже за два місяці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.