Комітет Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя рекомендував парламенту визначитися щодо відставки прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Пропонується зробити це шляхом голосування.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні комітету.

"Розглянувши заяву про відставку прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, Комітетом з питань правової політики та правосуддя пропонується таке рішення: рекомендувати Верховній Раді визначитися шляхом голосування щодо відставки прем'єр-міністра", - зачитав рішення голова комітету Руслан Князевич.

Володимир Гройсман

Він також додав, що, наскільки йому відомо, це питання пропонується розглянути в сесійній залі 30 травня за участю самого Володимира Гройсмана.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Зазначимо, що 20 травня новообраний президент України Володимир Зеленський склав присягу на вірність Україні та приступив до виконання обов'язків. Тоді ж він заявив про намір розпустити ВР та закликав членів уряду піти у відставку. Увечері того ж дня Гройсман заявив про своє рішення піти з посади Прем’єр-міністра. Свою заяву він передав на розгляд Верховної Ради 22 травня.

Нагадаємо, що у Twitter показали обличчя партій Гройсмана і Порошенка: контрабанда, бурштин, вирубування лісу та мародерство.

Як повідомляв "Знай.ua", як українських полонених утримують в Росії: мати моряка розповіла шокуючі деталі, "жодного разу за півроку".

Також "Знай.ua" писав, що Гройсман зробив сенсаційну заяву, українці лютують: "Буде зі своїм господарем Парашеном у в'язниці".