Юрист Михайло Шнайдер розсекретив доходи скандально відомого "міністра-дієтолога" Андрія Реви, які той вказав у своїй декларації.

Андрій Рева

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі, давайте всі разом привітаємо Андрія Олексійовича. За минулий рік наш любий міністр зумів "накопичити" немаленьку суму. А саме - 133 тисячі гривень на банківському рахунку та 238 тисяч гривень готівкою. Правда, вражає? Хоча це - лише верхівка айсбергу. А ось скільки грошей, нерухомості та інших благ у нашого "героя" насправді, навіть страшно уявити. Все-таки Федя із легендарної комедії "Операція И" виявився правим. Дійсно, хто не працює, той - їсть", - написав Шнайдер.

Користувачі мережі взялися активно коментувати публікацію юриста, візначивши, що міністрові соціальної політики час "на відпочинок".

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

"Чим менше їдять пенсіонери, тим більше дістається міністру", "Які шашлики - лобстери у Женеві", "Пора гнати у шию", - пишуть обурені українці.

Нагадаємо, поки українці ледь зводять кінці з кінцями та виживають від пенсії до пенсії, міністр соціальної політики Андрій Рева, замість того, щоб виконувати свої прямі обов'язки та піклуватися про добробут українців, відпочиває на широку ногу у дорогих ресторанах.

Андрій Рева

Відповідною публікацією під промовистою назвою "Рай для багатіїв створений із пекла для злидарів" поділився юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, художниця Алевтина Кахідзе відповіла на висловлювання міністра соцполітики Андрія Реви про мешканців тимчасово окупованих районів Донбасу малюнком. Там зображено її матір, яка померла у черзі на контрольному пункті в'їзду-виїзду.

Також Знай.ua писав про те, що скандально відомий міністр соцполітики України Андрій Рева пояснив, чому назвав жителів ДНР і ЛНР "мерзотниками".