Популярний в Україні модний глянець Viva! використав фото з інавгурації президента Володимира Зеленського для своєї обкладинки.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що на обкладинці зображені новообраний президент Володимир Зеленський разом із дружиною напередодні офіційної інавгурації.

"Олена для Володимира стала коханням з першого погляду, а ось дівчина не відразу зрозуміла, що він "той єдиний". Але Зеленський не відступав … на обкладинці – пара, про яку говорять в усій Україні і за її межами", – розповіли в Viva!

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Варто нагадати, що перша леді Олена Зеленська у перші дні на новій посаді змогла завоювати серця українців своєю красою і щирістю. Новий статус наклав на жінку нові обов'язки, тому вона видалила усі фотографії зі своїх акаунтів у Facebook та "Вконтакте". Однак, у мережі все ж залишилися неофіційні фото першої леді. Так, журналісти знайшли в офіційному акаунті "ВКонтакте" Володимира Зеленського цілий альбом під назвою "Я і моя сім'я", де можна побачити зворушливі фото президентського подружжя.

Нагадаємо, до виборів 2019 року мало хто знав Олену Зеленську – дружину відомого коміка, автора і актора студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Але з початку президентських перегонів преса і соцмережі зосередили свою увагу на постаті Олени. А коли її чоловік виграв вибори, ЗМІ, здається, дізналися все про нову першу леді і ретельно перемили кісточки.

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленського дуже непублічна, проте в день інавгурації в Instagram таки з'явилася її сторінка. І треба сказати, що підписники назбиралися блискавично – станом на 28 травня їх кількість складає вже сотні тисяч. На сторінці вже з'явилися перші фотографії – більшість з церемонії інавгурації, але є і більш свіжі.

Також "Знай.ua" писав, що 20 травня у Верховній Раді відбулася інавгурація Володимира Зеленського і саме з цього моменту Україна офіційно отримала нового молодого президента і неймовірно красиву першу леді. Олена Зеленська прийшла підтримати чоловіка в образі від вітчизняного бренду. Для свого першого виходу в світ у новому статусі вона вибрала білий костюм з вишивкою на спині.