Відомий журналіст Олександр Дубинський відреагував на поїздку Володимира Зеленського на передову.

Відповідний ролик з'явився у мережі.

Відомо, що перший свій візит у якості президента і верховного головнокомандувача Володимир Зеленський провів у прифронтову Станицю Луганську. Як відомо, метою поїздки був огляд умов, в яких знаходяться солдати.

При цьому Дубинський відзначив, що дуже радий, що новий президент не вирядився, як попередній гарант Порошенко.

За словами журналіста він оцінив, те, що президент Зеленський відвідав лінію фронту, як звичайна людина і не влаштовував переодягання у військову форму, як це робив попередник.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

"Поїхав, як звичайна людина. Президент як ми з вами. Просто одягнувся, як він ходить на роботу і поїхав на передову. Так, надів каску, так, надів бронік, але це техніка безпеки. Але без камуфляжу і це для мене хороший знак. Президент не корчить з себе військового. У цій ситуації з'явилася надія на мир", - заявив журналіст.

Варто нагадати, що Олександр Дубинський відзначив, що критика новообраного президента Володимира Зеленського стала сильнішою і системнішою після виборів. За його словами, на це є кілька причин.

Нагадаємо, Олександр Дубинський "накреслив" своєрідний план дій для Володимира Зеленського. За словами журналіста, потрібно пересаджати майже всіх парламентарів. Журналіст перечислив першочергові завдання для НАБУ - відкриття справ та арешти за розкрадання, держзраду та хабарництво.

Як повідомляв "Знай.ua", перед новим президентом Володимиром Зеленським стоїть безліч завдань, які тому потрібно буде розв’язати, однак наразі головне - це розібратися зі скандалом, який викликав його попередник Петро Порошенко. Дубінський підкреслив, що тепер, після інавгурації Володимира Зеленського у нього буде іще одне завдання, крім "об'єктивної оцінки" оточення Порошенко.

Також "Знай.ua" писав, що журналіст Олександр Дубинський розкрив скандальну правду про "корупційний ланцюг", кінці якого пов'язують екс-президента Петра Порошенка та олігарха Дмитра Фірташа. Дубинський додає, що Алеров передав територію у районі столичного Печерську під будівництво висоток компанії "УкрБуд".