Українці обговорюють новий "піар-хід" колишнього президента Петра Порошенка перед парламентськими виборами - так днями він відвідав блокпост "республіка міст" неподалік Пісків.

"Заїхав на легендарний блокпост "республіка міст" поблизу Пісків. Подякував нашим хлопцям з 128-ї бригади і нагородив за службу. Дякую вам, хлопці, за високий бойовий дух, за незламність та впевненість - переконався в цьому особисто. Поки ви несете службу на передовій - громадяни можуть почуватися в безпеці. Україна вдячна кожному з вас!", - написав Порошенко у своєму Facebook.

Українці не забарилися з коментарями - так відомий автогонщик та журналіст Олексій Мочанов прокоментував черговий "хід" колишнього глави держави на своїй сторінці у Facebook.

"Найочікуваніша і сумне, що Зеленського труять за поїздки ті, хто аплодував після раптової появи Петра Порошенка на республіці Міст в червні 2016- го. Де ПА був без каски, з черешнею, і де в звіті була істотно "загероїзірована" дистанція до реальної лінії зіткнення. Я не бачу нічого кримінального у блакитній сорочці. Взагалі. Зовсім. Фахівців з камуфляжем і маскування слухати весело, але складно без підтвердження реального рівня їх кваліфікації. У мене - свій. Чи не більше і не менше. Мене перша особа в нормальній громадянці на позиціях - радує. Охорона УДО і ООС досить кваліфікована, щоб не підставляти Верховного, НГШ і Командувача під удар. З цим завжди було все в порядку - ризиків і небезпек в тилу і на Печерську для першого обличчя не менше, а більше, ніж на передовій. Подивіться звіт. І перестаньте стрясати повітря з інтернетом. Всім добра. І зі святом!", - написав Мочанов, коментуючи нападки на нового главу держави Володимира Зеленського через "блакитну сорочку", яку він одягнув під час поїздки на Донбас.

Популярні новини зараз

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Показати ще

Нагадаємо, журналіст Ростислав Демчук показав "доблесть" колишнього президента та головнокомандувача Петра Порошенка, яка стосується його внутрішньої політики у контексті війни на Донбасі та показав перші кроки у цьому напрямку нового глави держави Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua Портнов розсекретив Панамський офшор Порошенко

Також Знай.uа писав, Андрій Портнов повернувся в Україну напередодні інавгурації Зеленського