У команді президента України Володимира Зеленського заявили, що готують та вноситимуть на голосування законопроект щодо відповідальності за фальсифікації голосування депутатів Верховної Ради.

Про це повідомив представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук на брифінгу для журналістів.

"До речі, один з проектів, які ми будемо вносити – питання відповідальності за "кнопкодавство", питання відповідальності за депутатські прогули, питання відповідальності за те, коли депутат голосує і має конфлікт інтересів щодо законопроекту, за який він голосує", - зазначив він.

Руслан Стефанчук

Окрім того Стефанчук додав, що мета команди Володимира Зеленського полягає у тому, щоб "привести європейські норми парламентаризму в Україну.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

"Якщо цього не буде, то ми і далі будемо жити на підставі якихось домовленостей незрозумілих, підкилимних", - підкреслив представник президента у ВР.

За словами представника Руслана Стефанчука, президент України Володимир Зеленський не підписуватиме законопроекти, які парламент прийняв з порушенням регламенту. Мова йде про ті закони, що були прийняті шляхом "кнопкодавства", переголосування по кілька разів за прийняття одного і того ж рішення.

Нагадаємо, що зірка Instagram увічнила Зеленського на дуже цікавому місці: "Моя масть нагадує, що людина може все".

Як повідомляв Знай.uа, оскільки в Україні скоротилася кількість населення, було б доцільно переглянути й кількість народних депутатів, які засідають у Верховній Раді. З такою заявою виступив представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Також портал Знай.uа писав, колгоспні наїзди Омеляна на Зеленського рознесли в Facebook: "Прищавий юнак".