Відомий блогер Михайло Шнайдер розповів про перевірені схеми "купівлі любові" електората. Так, у своєму Facebook він написав про "гречкосійство" відомого нардепа від "Народного фронту" Сергія Пашинського.

Шнайдер повідомив, що нардеп намагається сухпайками підкупити людей, які будуть віддавати свій голос на його 64 окрузі в Житомирській області.

"Це знаменитий Сергій Пашинський. Він потрапив до парламенту за списками партії "Народний Фронт", яка на даний момент має рейтинг близько 0,5%. Тому на дострокові вибори в Раду, Сергій Володимирович піде по мажоритарці. Ось уже кілька місяців, він підгортає 64 округ в Житомирській області. Пайки, концерти, лавочки та дитячі майданчики. Всі ці блага, наш "герой" щедрою рукою роздає місцевим жителям. Він щиро сподівається знову опинитися в м'якому і прибутковому парламентському кріслі. А тепер я хочу запитати у виборців цього самого 64 округу. Невже ви готові за нього проголосувати? Невже ви готові обміняти свій голос на пачку гречки, макарони, кілька консервів, масло і пляшку дешевого вина? Невже у нього є хоч найменші шанси? Думайте, друзі. І пам'ятайте, ваше майбутнє тільки в ваших руках", - написав Шнайдер.

Нагадаємо, п'ятого сина президента України Петра Порошенка дуже весело зустріли на просторах інтернету. Так, Олексій Порошенко здивував дивним виразом обличчя.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Юрист Михайло Шнайдер пожартував над колишнім президентом і показав вираз обличчя його сина Олексія, відразу ж після того, як батько "втратив посаду глави держави". Знімок Шнайдер опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Користувачі не залишили без уваги цей пост юриста і доповнили його численними коментарями, висловивши свої думки на цей рахунок.

Нагадаємо, у "Голоси" Вакарчука виросли ноги Порошенко.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський тепло привітав Київ з Днем народження.

Знай.uа писав, Порошенко взявся повчати Зеленського.