У п'ятницю, 24 травня, стало відомо про те, що президент Володимир Зеленський скасував два укази свого попередника Петра Порошенка.

Президент України Володимир Зеленський

Відповідні документи опубліковані на сайті глави держави.
Перший Указ №322/2019 про скасування указу від 4 травня 2019 року № 186 стосується звільнення Юрія Артеменка з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Петро Порошенко

Іншим указом №324/2019 чинний глава держави звільнив Артеменка з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації. На цю посаду він був призначений у травні 2019 року, після звільнення з посади голови Нацради з питань ТБ і радовещания.
Також Зеленський скасував указ П. Порошенко №323/2019 від 4 травня про призначення Горковенка членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Володимир Зеленський - президент України

Нагадаємо, у команді президента Володимира Зеленського розповіли,хто очолить партію "Слуга народу" та "поведе" політичну силу на парламентські вибори, які відбудуться уже за два місяці, у липні цього року.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Про це повідомив заступник глава Адміністрації президента Руслан Рябошапка у коментарі для ЗМІ.

"Партію "Слуга народу" на позачергових виборах у Верховну Раду очолить радник президента Володимира Зеленського та екс-спікер його передвиборного штабу Дмитро Разумков", - заявив Кривошапка.

Дмитро Разумков

Окрім того він додав, що серед пріоритетних законопроектів, над якими планує найближчим часом працювати президент, значиться відповідальність за незаконне збагачення, зняття імунітету з народних депутатів, виборчий кодекс і врегулювання процедури імпічменту.

Руслан Рябошапка

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Адміністрації Володимира Зеленського прокоментували петицію про відставку глави держави, зареєстровану на його офіційному сайті.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.