У команді президента Володимира Зеленського розповіли,хто очолить партію "Слуга народу" та "поведе" політичну силу на парламентські вибори, які відбудуться уже за два місяці, у липні цього року.

Володимир Зеленський

Про це повідомив заступник глава Адміністрації президента Руслан Рябошапка у коментарі для ЗМІ.

"Партію "Слуга народу" на позачергових виборах у Верховну Раду очолить радник президента Володимира Зеленського та екс-спікер його передвиборного штабу Дмитро Разумков", - заявив Кривошапка.

Дмитро Разумков

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Окрім того він додав, що серед пріоритетних законопроектів, над якими планує найближчим часом працювати президент, значиться відповідальність за незаконне збагачення, зняття імунітету з народних депутатів, виборчий кодекс і врегулювання процедури імпічменту.

Руслан Рябошапка

Нагадаємо, радник новообраного українського президента Зеленського та екс-спікер його передвиборчого штабу Дмитро Разумков очолить партію "Слуга народу" на виборах до Верховної Ради.

Дмитро Разумков

Цю інформацію повідомив журналістам заступник голови Адміністрації президента Руслан Рябошапка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Адміністрації Володимира Зеленського прокоментували петицію про відставку глави держави, зареєстровану на його офіційному сайті.

Володимир Зеленський

Відповідний коментар глава АП Андрій Богдан озвучив у ефірі "Право на владу" на 1+1.

Він заявив, що петиція про відставку Володимира Зеленського була розцінена в Адміністрації президента як жарт.

"Ми розцінюємо цю петицію як жарт. Можливо, навіть дотепний жарт. Законом передбачені випадки, коли закінчуються повноваження президента. Ці петиції не є підставою для реагування шляхом припинення повноважень президента", - заявив Богдан.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.