Український олігарх Ігор Коломойський, який нещодавно повернувся в Україну з Ізраїлю, мав ряд зустрічей з відомими українськими політиками. Серед них опинилася і лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко. До її будинку кортеж олігарха приїздив тричі.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Журналісти помітили автомобілі Коломойського біля будинку Тимошенко в котеджному містечку Козині 18, 21 та 22 травня. Примітно, що 22 травня Тимошенко на зустрічі представників фракцій ВР із президентом Володимиром Зеленським підтримала розпуск Ради.

Юлія Тимошенко відповіла на запитання щодо кортежу Коломойського. Вона заявила, що олігарх відвідував у котеджному містечку не її.

"Дорогі друзі, я думаю, навряд чи він відвідував мене. Ви знаєте, скільки там різних...", — сказала вона.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Юлія Тимошенко

У свою чергу сам Ігор Коломойський пояснив, що він інсценізував зустрічі з українськими політиками. За його словами, він відправляв автомобілі, про які відомо журналістам, за різними адресами. А сам в той час користувався іншими авто.

Ігор Коломойський

"У зв'язку з відкритим стеженням, яке організовують журналісти після мого приїзду в Україну, я продумав систему їх дезорієнтації. Коли мені потрібно кудись їхати, я відправляю свою основну машину BMW — номери ви знаєте — з автомобілем супроводу за адресами відомих публічних осіб, зокрема, за адресою Тимошенко. Тричі. В цей час я виїжджаю на інших авто, які ви не знаєте, і їду на потрібні мені зустрічі. З трьох моїх поїздок авто за адресами Тимошенко жодної зустрічі не було", — заявив сам Коломойський.

Зазначимо, що кортеж Коломойського помітили також біля маєтку, яким користується народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Грановський. Його при президентстві Порошенко називали тіньовим куратором судової системи та органів прокуратури.

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко вилікувала 5 років амнезії українців одним спічем.

Як повідомляв портал Знай.ua, Коломойський назвав головну причину повернення в Україну

Також Знай.ua писав, Коломойський шантажем домагається від Зеленського призначення люстрованого Богдана главою АП.