Відомий майстер тролінгу журналіст Майкл Щур прокоментував заяву лідера "Океана Ельзи" Святослава Вакарчука щодо участі у виборах до парламенту із новоствореною партією голос.

Святослав Вакарчук

Відповідне відео з'явилося на Уoutube.

"Святослав Вакарчук створив першу в Україні аудіопартію. Нарешті! Тепер нехай підуть у фейд усі, хто називав його нерішучим", - каже Щур.

"Сьогодні Верховна Рада перетворилася на токсичне болото, яке замоктує наше майбутнє", - заявив лідер "Голосу" під час офіційної презентації нової політичної сили.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Святослав Вакарчук

"Але це зовсім не означає, що бажання працювати у "токсичному болоті" засмоктало і самого Вакарчука - він йде туди, щоб зробити з нього "нетоксичне болото".

"Однак зараз рейтинг у партії Вакарчука менший, ніж клітор у колібрі. Але я впевнений, що скоро настануть зміни і тоді усе зміниться", - іронізує Щур на заяву Вакарчука про те, що "якщо президент пропонуватиме зміни, ми будемо пропонувати іще більші зміни".

Щур відзначає, що у поведінці Святослава "відбулися воїстину тектонічні зрушення" - жодних непевних заяв та абстрактних формулювань - тепер Вакарчук "чіткий, як паца та гітарні рифи Rammstein", - резюмує журналіст.

Відео можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=sRTdEGXOUBU

Нагадаємо, новостоворена політична партія музиканта Святослава Вакарчука "Голос" отримала документи про офіційну реєстрацію від Міністерства юстиції України.

Святослав Вакарчук

Про це повідомила керівник штабу партії, екс-заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Айвараса Абромавічуса Юлія Клименко на сторінці політсили у Facebook.

Вона підкреслила, що тепер "Голос" зможе взяти участь у дострокових виборах до Верховної Ради.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-депутат ВР і політичний експерт Тарас Чорнорвіл прокоментував інформацію, що з'явилася недавно в ЗМІ інформацію про те, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук знову вирішив спробувати щастя в політиці і хоче взяти участь у виборчих перегонах.

Також Знай.ua писав про те, що Святослав Вакарчук до останнього думав йти в президенти, чи не йти, тягнув з відповіддю до останнього.