Під час інавгурації Володимира Зеленського багато хто помітив сумний вираз обличчя першої леді – Олени Зеленської, з яким вона пробула майже всю церемонію у Верховній Раді. У той день перша леді привернула увагу багатьох уважних глядачів своїми погано прихованими емоціями.

Про те, що відчувала під час церемонії інавгурації свого чоловіка Олена Зеленська розповіла психолог, психотерапевт, кандидат психологічних наук, фізіогноміст Світлана Арефнія в коментарі для "Обозревателя". Вона пояснила, чому перша леді здавалася пригніченою.

"Це не про радість", - підкреслила експерт.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Психолог звернула увагу на те, що Зеленська не звикла до такої уваги публіки, тому для неї нове життя стане справжнім випробуванням.

"Насправді, бути першою леді - це велика відповідальність, і це може лякати. Можуть з'явитися сумніви: чи впораюся я, чи зможу я, як я буду в цій ролі. Це зовсім інше життя. Вона звикла бути в тіні, і в "Квартал"» ніколи не світилася, хоча була провідним сценаристом. Її вибір, скоріше, бути в тіні, ніж в публічності. А тут треба бути весь час на виду, думати про те, як ти виглядаєш, що ти робиш, як ти жестикулюєш і проявляєш емоції, що ти одягаєш і так далі. Ти вже знаходишся під мікроскопом", - пояснила фізіогноміст.

Експерт звернула увагу на те, що під час інавгурації чоловіка Олена Зеленська продемонструвала цілий спектр різних емоцій - від розгубленості до гордості.

"З одного боку, вона відчувала страх, розгубленість, переляк. А з іншого, я простежила і нотку гордості в її особі – "це сталося, я пишаюся своїм чоловіком", - пояснила психолог.

Нагадаємо, Богуцька порівняла Олену Зеленську з Меланією Трамп.

Як повідомляв портал Знай.ua, перша леді Олена Зеленська власним прикладом показала, як потрібно ставитися до чоловіка

Також Знай.ua писав, новоспечена перша леді України Олена Зеленська розповіла, хто допомагав їй створити образ на інавгурацію чоловіка