Другий день в Україні топ-темою є інавгурація новообраного президента Володимира Зеленського. Одні радіють цій події і бажають успіхів новому Гаранту, другі ж навпаки скриплять зубами і єхидно примовляють: «подивимося, подивимося». Останні зазвичай є прихильниками п'ятого президента України Петра Порошенка.

Про те, як пройшла сама інавгурація читайте в нашому матеріалі - Зеленський - президент: Кличко на велосипеді, соратник Порошенка в лікарні, а зірки гуляють.

«Фішки» Зеленського

Саме дійство суттєво відрізнялося від інавгурацій колишніх президентів України. Володимир Зеленський прийшов пішки до Верховної Ради, і також на своїх двох потім відправився в свій перший робочий день до Адміністрації Президента. Спілкування з народом і поцілунок у лоб свого друга Євгена Кошевова - також можна записати в «фішки» колишнього шоумена.

Мало хто помітив, але також була відмінність і в зовнішньому вигляді новообраного президента. Свою обручку в цей урочистий для себе день, він наділ не на безіменний, а на середній палець.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Ми вирішили дізнатися, з чим же пов'язана така звичка Гаранта і що це може означати.

«Це означає, що він схуд, і кільце стало спадати, щоб воно не спадало, його краще надягти на середній палець. Я сама так часто роблю», - пояснила Знай.ua таролог і учасниця «Битви екстрасенсів »Аліса Шереметьєва.

Свого часу новообраний президент підтвердив цю здогадку віщунки.

«Ношу обручку на середньому пальці останні роки. Коли одружився, був трохи щільніше, а потім скинув у вазі, і кільце стало великим для безіменного пальця. Одягнув на середній, - пояснив Зеленський. - Дружина пропонувала сходити в ювелірний салон і зменшити його, але я вже звик, що ношу його на середньому пальці».

Перша леді, на відміну від чоловіка, носить кільце на безіменному пальці

Але, як то кажуть, ніщо не випадково в нашому житті. Наприклад, в хіромантії дуже серйозно ставляться до того, на якому пальці і який руки носить кільце людина.

«Планету Сатурн пов'язують із середнім пальцем, який відображає долю людини. Вона відповідальна за публічне життя, цінності, здатність переконувати людей і ділитися знаннями. Ці люди впевнені в винятковості й неперевершеності, - кажуть експерти з хіромантії. - У них найкращі речі, найоригінальніші жарти й ідеї. У той же час на середньому пальці прийнято носити прикраси, які дісталися від попередніх поколінь. Вважається, що так можна уникнути негативу і знайти захист предків».

За словами хіромантів, середній палець - сполучна ланка між світом і внутрішньою силою, сутністю людини. А це означає, що активується в повній мірі не тільки особистість людини, але і його карма - доля, по якій він зобов'язаний слідувати.

Обручка на середньому пальці могла кардинально вплинути на життя Володимира Зеленського

Як ми бачимо, за словами Зеленського, він вже кілька років носить кільце на середньому пальці, і знавці запевняють, що це могло послужити поштовхом до його бажання стати президентом України.

«В даному випадку кільце допоможе знайти себе в житті. Навіть якщо людина повністю заплуталася і загубилася. При постійному носінні доля сама собою відшукується. Може з'явитися нова робота, зустрітися потрібна людина, любов, призначення, в яке щиро повірить носій», - пояснюють хіроманти.

При цьому вони відзначають, що золоте кільце на правій руці здатне за кілька днів повністю перевернути життя людини, якщо він відкритий для нових дорог розвитку.

«При постійному носінні на шляху людини можуть виникнути різні перешкоди і сюрпризи долі. Сильних людей вони роблять ще більш сильними, стійкими до будь-яких негараздів, але для слабких можуть виявитися фатальними», - підвели підсумок експерти.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.