Лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився думками щодо коаліції розпущеного Володимиром Зеленським парламенту, якої "ніколи не існувало".

Микола Томенко

Тут фани "воюючого парламенту Парубія" кинулися віддавати своє життя у фейсбуці за "чесний, працьовитий і патріотичний парламент". Кажуть, Закон понад усе і ніякої революційної доцільності з розпуском цих самовідданих патріотів Землі Української, точніше несамовито працюючої коаліції не повинно бути.
Отож, давайте по порядку.
14 квітня 2016 року оголошено про створення нової коаліції у складі БПП і НФ. Оскільки, простий народ відразу поцікавився, а хто ж ці 226+ владних патріотів, то Парубій пообіцяв одразу ж озвучить прізвища героїв більшості.

Андрій Парубій

Правда, згодом забув!
Команда "Рідної країни" звернулася до Окружного адміністративного суду з проханням надати Парубію про потребу виконання законів і публічних обіцянок.
В результаті ми таки змусили голову ВР офіційно відповісти нам і суду й почули...що списку коаліції він не бачив, але лише чув від Юрія Луценка і Максима Бурбака.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Юрій Луценко

І взагалі про коаліцію в законах жодного слова не має і це проста форма організації народних депутатів, тому увага - не передбачено обов‘язкове формування списку з підписами депутатів, - поінформував очільник ВР.
Таким чином, в сухому залишку, як публічно засвідчив голова ВР Парубій та офіційні представники ВР в суді ще в березні 2017 рок:
- Нова парламентська коаліція з особистими підписами більше як 226 депутатів у квітні 2016 року юридично не була сформована, а лише проголошена керівниками двох фракцій!!!

Верховна Рада України

П.С. По приколу, звісно, можна виходити і заходити в те чого юридично ніколи не існувало, але єдиним підтвердженням наявності коаліції за останні 3 роки можуть бути лише особисті заяви і підписи щонайменше 226 депутатів.

"Нагадаю, що правова основа створення та діяльності парламентської коаліції визначена в Розділі 12 Регламенту ВР, який ВІДМІНИЛИ в часи президентсько-парламентської республіки Януковича і не відновили за 5 років в часи парламентсько-президентської республіки Порошенка. Саме 61 та 62 статті Регламенту і передбачали єдиний і правильний шлях створення коаліції, де список депутатів з їх персональними підписами був невід‘ємною складовою коаліційної угоди, а персональний склад коаліції мусив публікуватися в "Голосі України" не пізніш як через чотири дні після офіційного оголошення про сформування коаліції. Раджу - не плакати за тим, чого не існувало!", - резюмував Томенко.

Нагадаємо, лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився з українцями думками щодо виборів президента в Україні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Микола Томенко прагне повернути місту статус екологічної столиці.

Також Знай.ua писав про те, що столиця продовжує потерпати від управлінських рішень київської влади.