Юрист Михайло Шнайдер поділився думками стосовно інавгурації шостого президента Володимира Зеленського та передбачив майбутнє України після закінчення п'яти років "по-новому".

Інавгурація Володимира Зеленського

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Вчорашня інавгурація Володимира Зеленського асоціюється у мене з успішною хірургічною операцією. Володимир Олександрович, як досвідчений хірург, одним рухом скальпеля розкрив нарив на тілі нашої держави, який цілих 5 років не давав нам спокійно жити. Епоха болю і страждань залишилася позаду. Всього лише за кілька хвилин він зробив те, на що ми чекали роками. І це - тільки початок. Попереду реабілітація і тяжка праця. Але я щиро вірю в те, що у нас все вийде. Україна нарешті стане успішною і благополучною. Спільними зусиллями ми обов'язково зможемо домогтися достатку, стабільності і миру. Адже ми українці. І ми цього варті", - відзначив Шнайдер.

Українці підтримали публікацію юриста масовими коментарями.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

"Аби лише пацієнт не помер", "Так, буде важко... Порох зробив все, щоб вивести краiну( точнiше привести) у число найбiднiших держав (i найбiльшою кiлькiстю олiгархiв), зробив її найкорумпованiшою... Попереду важкий шлях країни, яка 5 рокiв потерпае вiд вiйни( яку, до речi, Порох обiцяв закiнчити, як тiльки займе посаду президента)... Ось таке ,,багатство" Володимир прийняв вiд свого попередника... Буде важко...", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, у понеділок, 20 травня, у будівлі Верховної Ради України відбулась церемонія інаугурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що у команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.