Володимир Зеленський на інавгурації 20 травня вступив на посаду президента України та в той же день розпустив Верховну Раду і зробив ряд гучних політичних заяв. У мережі расходяться забавні моменти з новим главою держави на сьогоднішній церемонії, продовжує зростати кількість фотожаб і мемів.

Так, на інавгурації були присутні колишні президенти України - Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко і Петро Порошенко. У мережі набирає популярності мем, який показує маркери періоду кожного з колишніх президентів. Кравчук, Кучма, Ющенко і Порошенко як вершники "осідлали" відповідно відомий всім ручний візок "кравчучку", ракету легендарного "Південмашу", бджолу і хрест

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський під час того, як йшов на власну інавгурацію, поцілував актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового в голову. Відповідні кадри транслювалися по всіх каналах.

Популярні новини зараз

40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Глава держави поцілував свого друга і колегу по Кварталу 95 Кошового в голову. Для того, щоб це зробити, йому довелося навіть підстрибнути, але це не зупинило Зеленського.

При цьому численні шанувальники слуги народу висловили захоплення тим, що Володимир Зеленський прийшов пішки і привітався з людьми.

"Такою не була інавгурація ще жодного президента. Все дуже просто, мінімум пафосу", - кажуть глядачі.

Біля входу в Раду його зустрічали учасники команди Кварталу 95 - колишні колеги привітали Володимира Зеленського оплесками і обіймами.

Відзначимо, в день інавгурації, 20 травня, новообраний президент України Володимир Зеленський заявив, що першим підпише указ про розпуск Верховної Ради.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.