Один із засновників студії "Квартал 95" Борис Шефір розповів, хто підготував промову Володимира Зеленського для інавгурації, а також поділився деякими думками про українську політику. Про це повідомляє theБабель у соціальній мережі Facebook.

З'ясувалося, що актори гумористичного шоу не мали ніякого відношення до промови Зеленського, з якою він виступав на церемонії інавгурації.

"Над промовою працював колектив "Зе!Команди". Оскільки, це не промова, де потрібні жарти, тому гумористам "95 кварталу" там робити нічого. Швидше вони допомагали просто", — пояснив Шефір.

За його словами, з відходом Володимира Зеленського з "Кварталу" саме він буде керувати проектом. Шефір запевнив, що самого його не особливо цікавить політика. Він усвідомив цей факт, коли Зеленський боровся на президентських виборах.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Голова "Кварталу" переконаний, що Зеленський пожертвував багато чим, відмовившись від своєї кар'єри артиста на користь посту президента.

"Люди, з якими я зустрічався, по цю сторону політики мені не дуже симпатичні. Я зустрічався з багатьма. Стало дуже багато знайомих, з якими не дуже цікаво. Наша сторона цікавіше. Всі люди більш інтелігентні, тому від Вови це велика жертва, він пішов з раю в гидке пекло", — зазначив Шефір.

Також він висловив надію, що Зеленський зможе поліпшити ситуацію в українській політиці.

"Зробить він її краще? Сподіваюся, що зробить, але поки там дуже важко. Люди дуже нещирі, такі що мало розуміють гумор, обмежені", — сказав Шефір.

Нагадаємо, що 20 травня, в день інавгурації Володимира Зеленського, міністр закордонних справ Російської федерації Сергій Лавров закликав новообраного президента України провести переговори "по-християнськи" і обміняти "всіх на всіх" на окупованому Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий політолог Юрій Романенко заявив, що музикант і політик Святослав Вакарчук запізнився з рішенням просувати на виборах у Верховну Раду свою партію "Голос".

Також портал Знай.uа писав, що у студії Квартал 95 нарешті розповіли, кого українці побачать у випусках шоу замість Володимира Зеленського, який у понеділок, 20 травня, став новообраним президентом України.