Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі дав політичні поради новообраному президенту України Володимиру Зеленському. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Наш".

За словами Саакашвілі, Україна - це "тіньовий" держава, де всі рішення приймаються "за лаштунками". При цьому він підкреслив, що Порошенко сподівається взяти реванш у Зеленського за поразку на виборах через кілька місяців.

"Зеленському кажуть: "Ласкаво просимо в клуб, заходь до нас в куліси, ми тут все вирішимо". Те, що робив Порошенко, - це нашпиговував скрізь своїх людей. Наприклад, зняли головк Конституційного суду за допомогою притягнутого за вуха приводу для того, щоб провести лояльну до Порошенка людину - все це розраховано на реванш через кілька місяців", - зазначив опальний політик.

Також Саакашвілі підкреслив, що якщо Зеленського "затащать за лаштунки", то його буде чекати доля "гірше за Ющенка". Крім того, новообраний президент може забути про двосторонні переговорах з Росією, тому що Москва "недоговороспособна".

"Будь-які загравання і тільки двосторонні переговори з Москвою нічого не дадуть, тому що Москва теж недоговороспособна", - вважає Саакашвілі.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Нагадаємо, "Рух нових сил" очікує, що їх Лідер Михайло Саакашвілі повернеться відразу ж після інавгурації Володимира Зеленського.

Про це розповів громадський діяч "Руху нових сил" Іван Лозовий в ефірі програми "Коментарі" на телеканалі ZIK.

Нагадаємо, Саакашвілі став на захист Зеленського, звернувшись до Путіна.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", ""Улюблена жінка Саакашвілі" разбилась в ДТП.

Також Знай.uа" писав про те, що Саакашвілі сказав Зеленському, як перемогти Путіна.