Сьогодні, 17 травня, фракція «Народний Фронт» заявила про вихід з коаліції. Тепер у депутатів є 30 днів, щоб сформувати нову більшість. Все це робиться для того, щоб унеможливити дострокові вибори в Раду, які може ініціювати новообраний Президент.

У той же час, багато експертів запевняють, що нічого не може завадити Володимиру Зеленському 20 травня, після інавгурації, оголосити про розпуск парламенту. Тому, можливо, сьогодні був останній день Верховної Ради восьмого скликання. Спеціально до цієї події Знай.ua підібрав найцікавіші і дивні знімки з під купола за останні кілька тижнів.

Кохання-зіткання

Звичайно, в силу того, що Верховна Рада складається на 80 відсотків з чоловіків. Жінки в парламенті на вагу золота. І кожен чоловік вважає себе вправі поцілувати, обійняти або доторкнутися до колеги.

Наприклад, член БПП, голова комітету ВР з питань культури і духовності Микола Княжицький не бачить нічого поганого в тому, щоб «тискати» свою колегу Тетяну Чорновіл.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Також в кадр кореспондента Знай.ua потрапили обійми дружини голови ГПУ Юрія Луценка Ірини з колегою по парламенту. Судячи з цих обіймів, знайомі вони досить близько.

Також цікавий кадр - обійми члена БПП Ольги Червакової і члена «Батьківщини» Ігоря Луценка. Так вони відзначили вдале голосування щодо захисту лісів.

Хтось свою вдячність демонструє за допомогою обіймів, а хтось підгодовує солоденьким. Наприклад, член «Батьківщини» Альона Шкрум пригостила цукерками свого колегу Вадима Івченка. Останньому солодощі дуже сподобалися.

Звичайно, не можемо ми обійтися і без головної жінки ВР Юлії Тимошенко. Її колишній адвокат, а нині колега Сергій Власенко дуже трепетно ​​ставиться до своєї «начальниці».

Робочі моменти

Якщо, ми заговорили про лідера «Батьківщини», то на цьому тижні дуже багато політиків хотіли скласти їй пару. Видно, все ж можливі дострокові парламентські вибори багатьох змушує вже сьогодні думати про майбутнє.

Спочатку Леді Ю мило пощебетала з членом БПП Оксаною Продан.

Потім «на поклон» до неї прийшов і член депутатської групи «Партія «Відродження» Антон Яценко. Який, судячи з його обличчя, говорив щось серйозне Тимошенко.

Цікаву картину також складали члени «Оппоблока» Нестор Шуфрич і Наталія Королевська, якій не сидиться вдома з новонародженою дитиною, і член БПП Ірина Луценко. Вони дуже дружно спілкувалися, напевно, вже забулося, як свого часу Шуфрич і Юрій Луценко побилися один з одним.

Окремим моментом можна виставити і фотографії чоловіків, які обнімаються. У Верховній Раді це можна часто спостерігати. Наші політики дуже люблять обніматися, хіба що не цілують в губи, як робив колись генсек СРСР Леонід Брежнєв.

Нагадаємо, що стало відомо про те, що перший заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук подав у відставку.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", у мережі активно обговорюють ситуацію з роздачею нагород чинним президентом України Петром Порошенком.

Також "Знай.ua" писав про те, що через 24 дні після того, як Порошенко програв вибори, гарант почав призначати і звільняти кадри.