Народний депутат Сергій Лещенко відреагував на відкриття кримінальної справи через незаконнну купівлю квартири.

Про це він написав на сторінці у Facebook.

Зокрема, нардеп відзначив, що зовсім нещодавно генеральний прокурор Луценко пообіцяв відкрити кримінальну справу, а вже сьогодні Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про перевірку.

"Історія повторюється, але тепер у вигляді трагіфарсу. Два дні тому горе-прокурор Луценко обіцяв мені підозру за справу Манафорта. Сьогодні він оголошує про відкриття кримінальної справи... за отримання хабаря у вигляді квартири. Мені вже самому цікаво, куди далі заведе його фантазія", - відзначив нардеп.

Сергій Лещенко

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Більше того нардеп відзначив, що публічно звертається до Луценка з вимогою внести подання про зняття недоторканності до Верховної Ради. При цьому він додав, що особисто готовий проголосувати за зняття недоторканності та подальшого розгляду справи у судах.

"Я повторно закликаю Луценка - негайно вносіть подання до парламенту про зняття з мене депутатської недоторканості. Обирайте самі, по якій справі - по Манафорту, по квартирі, за незаконну критику генпрокурора або його кума і начальника Порошенка. Я тут, і я готовий голосувати. Досить рятувати себе на посаді за рахунок створення навколо мене дешевих інформаційних приводів. Історія з квартирою вже закінчилася два роки тому рішенням суду, а також закриттям провадження самою прокуратурою за статтею "відсутність події злочину. Також я подаю позов на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру про захист честі та гідності. Запрошую всіх журналістів на брифінг о 16:30 на центральному вході до Верховної Ради", - відзначив Лещенко.

Нагадаємо, спеціалізована антикорупційна прокуратура порушила кримінальну справу проти народного депутата Сергія Лещенка через купівлю квартири в центрі Києва.

Як повідомляв "Знай.ua", у вівторок, 14 травня, стало відомо про те, що Генеральна прокуратура може відкрити кримінальне провадження проти директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника. Причиною справи стало недекларування відпочинку чиновника на одній з мисливських баз у Рівненській області.

Також "Знай.ua" писав, що у вівторок, 14 травня, стало відомо про те, що народного депутата Сергія Лещенка викликають на допит у Генпрокуратуру.

Зеленський проти ВРУ: як Порошенко "кував перемогу" Зе. Пальчевський