Перша леді України Марина Порошенко в ефірі "Радіо НВ" дала декілька рад дружині новообраного президента Олені Зеленській:

"Хочу побажати, щоб вона не прислухалася до порад політтехнологів і якихось протоколістів і робила те, до чого у неї лежить душа, коли вона бачить, що не може не робити чогось корисного для суспільства. Тільки з такими емоціями можна досягти хороших результатів, - розповіла Марина Порошенко"

Президент України Петро Порошенко із дружиною Мариною

Вона також заявила, що після того, як Володимир Зеленський проведе інавгурацію, сім'я Порошенко хоче відправитися у відпустку.

Я мрію про те, щоб поїхати у відпустку і відпочити в сімейному колі. Але вийде чи ні - буде видно, - каже Перша леді.

Популярні новини зараз

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Крім того, Порошенко зізналася, що чоловік дарував їй квіти лише по святах - річницю весілля і дні народження.

"Я і не чекаю від нього квітів. Я більше ціную квіти, які ростуть в землі. Займатися садом - це моє захоплення" - зізнається дружина Петра Порошенка.

Олена Зеленська

Також перша леді розкрила, як їй вдається зберегти гармонійні стосунки. За її словами, не треба думати, що коханий тобі зобов'язаний.

Петро і Марина одружені протягом 35-ти років. У них четверо дітей: сини Олексій та Михайло і дочки Євгенія і Олександра. Марина Порошенко - голова Українського культурного фонду, який займається національно-культурними проектами.

Варто нагадати, що Нещодавно Верховна Рада проголосувала за остаточну дату інавгурації лідера "Слуги народу" Володимира Зеленського. Її призначили на 20 травня.

Портал Знай.ua теж не втрачав часу і провів опитування серед українців, де б вони хотіли бачити цю урочисту церемуонію - перед депутатами, перед народом.

Нагадаємо, У Зеленського пояснили, що не так з інавгурацією

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський яскраво привітав українців з Днем вишиванки

Також "Знай.ua" писав про те, що Литвин попередив Зеленського про "запас виживання"