Екс-президент Грузії та колишній губернатор Одеської області поділився з новообраним президентом Володимиром Зеленським цінними порадами, які стосуються реформування ключових політичних, соціальних та економічних систем країни.

Міхеіл Саакашвілі

Відповідне відео під назвою "Реформи за 5 хвилин" він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Парламент поводиться украй цинічно по відношенню до Зеленського. Йому кажуть: "Домовляйся окремо із олігархами", тиснуть з усіх боків. Народ України чекає на швидкі зміни, новому президенту потрібно допомогти. Не можна зараз "розводити людей", як стара влада звикла робити. Не час для "договорняків та розводняків"", - підкреслив Саакашвілі.

Саме тому він вирішив поділитися власним досвідом реформування, відзначивши, що почати потрібно із "перезавантаження" Верховної Ради.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Треба послати до бісу цей парламент, усіх цих старих "елітників", які знову починають "кучкуватися" навколо новообраного президента і намагаються заробити собі "бали". Або ми зараз швидко рухаємося, або все летить у прірву. Україна втратила занадто багато часу", - резюмував політик.

Нагадаємо, Михайлу Саакашвілі сподобалася ідея новообраного президента України Володимира Зеленського перенести Адміністрацію Президента.

Володимир Зеленський

Про це він розповів 5 травня у своєму Facebook

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Рух нових сил" очікує, що їх Лідер Михайло Саакашвілі повернеться відразу ж після інавгурації Володимира Зеленського.

Міхеіл Саакашвілі

Про це розповів громадський діяч "Руху нових сил" Іван Лозовий в ефірі програми "Коментарі" на телеканалі ZIK.

Також Знай.ua писав про те, що екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Михеіл Саакашвілі поділився історією про те, як вперше спік власноруч хачапурі.