Юрист Михайло Шнайдер дав оцінку діям парламенту, який намагається максимально відтягнути інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Чому наші так звані "народні обранці" усіма можливими способами відтягують інавгурацію Володимира Зеленського? Відповідь дуже проста. Вони бояться. Вони просто відчувають тваринний страх. Адже Володимир Олександрович не буде з ними домовлятися. Він принципово не збирається брати участь в їх схемах і темах. Ці хлопці чудово розуміють, що "вирішити" вже не вийде. А гіпотетичний розпуск парламенту сниться деякому з цих діячів в кошмарних снах. Втрата "державного корита" для них - це справжня трагедія. Тому вони будуть тягнути до останнього. Чіпляючись руками й зубами за теплі, а головне - грошові крісла. Але як говориться в старому прислів'ї: "Скільки мотузочці не витися, а кінець буде". І цей самий кінець для них вже настав. Епоха брехні, лицемірства і мародерства закінчилася. Настала нова реальність, де таким персонажам просто немає місця. Прийшла Весна. І Україна обов'язково зазеленіє...", - переконаний Шнайдер.

"Ніхто нічого не боїться,наберіться терпіння та витримки. Все добре,коли ми віримо в Україну!", "Успіхів Володимиру Зеленському", "Чим скоріше він прийме присягу, тим краще для народу", - коментують публікацію юриста українці.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Нагадаємо, новообраний президент Володимир Зеленський вважає, що Верховна рада навмисно затягує його інавгурацію та вимагає призначити її на 19 травня.

Верховна Рада

Про це повідомляє РБК-Україна.

У команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.

Як повідомляв раніше Знай.ua, політтехнолог новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився планами слуги народу щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко в останні дні свого чинного президентстванамагається узурпувати владу.