На дружину екс-президента Грузії та колишнього губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі Сандру Рулофс було скоєно зухвалий напад.

Міхеіл Саакашвілі і Сандра Рулофс

Про це повідомляє Рoliteka.

За інформацією джерела, інцидент стався в грузинському місті Зугдіді. Повідомляється, що дружина колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі балотується пост мера міста від опозиційних сил. Подія трапилася під час зйомок для програми телеканалу "Одіші", в яких брала участь кандидат на пост градоначальника.

Популярні новини зараз

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Постраждала жінка розповіла, що агресивно налаштовані невідомі намагалися перешкодити зйомкам, лаялися і влаштували бійку зі знімальною групою.

"Прийшли з дуже грубими образами, по-грузинськи, по-мегрельських. Не дали нам попрацювати. У нас тут були невеликі зйомки. Перейшли на бійку. Погналися за нашим журналістом, фотографом", – розповіла дружина Саакашвілі.

Вона також додала, що попросила охорону викликати поліцію, але ніхто так і не з’явився.

Глава МВС Грузії Георгій Гахар пообіцяв почати дослідчу перевірку інциденту.

Варто нагадати про те, що нещодавно Михайло Саакашвілі заявив, що поки не стане повертатися в Україну, так як при владі залишається український президент Петро Порошенко.

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

"Мій квиток був заявлений на випадок, коли Порошенко не виходить у другий тур. Це ще може трапитися", – заявив Саакашвілі в інтерв’ю одному з українських телеканалів.

Нагадаємо, Михайлу Саакашвілі сподобалася ідея новообраного президента України Володимира Зеленського перенести Адміністрацію Президента.

Володимир Зеленський

Про це він розповів 5 травня у своєму Facebook

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Рух нових сил" очікує, що їх Лідер Михайло Саакашвілі повернеться відразу ж після інавгурації Володимира Зеленського.

Міхеіл Саакашвілі

Про це розповів громадський діяч "Руху нових сил" Іван Лозовий в ефірі програми "Коментарі" на телеканалі ZIK.

Також Знай.ua писав про те, що екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Михеіл Саакашвілі поділився історією про те, як вперше спік власноруч хачапурі.