Українцям показали усю повноту безглуздості маніпуляцій чинної влади в контексті явного затягування інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Відповідною публікацією діляться користувачі у Facebook.

У повідомленні йдеться, що Верховна Рада відмовляється голосувати за запропоновану Володимиром Зеленським дату інавгурації 19 травня, оскільки у цей день в Україні вшановують жертв політичних репресій. Однак це не заважає меру Києва Віталію Кличку влаштовувати "масові гуляння", заплановані у столиці саме на цей день.

Віталій Кличко

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками

Показати ще

"Знаєте, що таке тупість, яка межує з ідіотизмом? Це коли купка ряджених кричить, що інавгурацію 19 травня проводити не можна - день скорботи у них по репресованих. А паралельно їх політичний союзник Кличко цього ж дня організовує у Києві свято із розмахом, концерти та ярмарок. Які ж ви чорти... Навіть домовитися не можете", - відзначає автор публікації.

"Ярмарок скорботи", "Просто мер не знає, що свято і день скорботи - це не одне і те ж саме", "Апогей цинізму зі сторони депутатів і влади! Як же вони бояться втратити владу! Ми їм про це нагадаємо на виборах до Ради восени", - обіцяють розлючені українці.

Нагадаємо, новообраний президент Володимир Зеленський вважає, що Верховна рада навмисно затягує його інавгурацію та вимагає призначити її на 19 травня.

Верховна Рада

Про це повідомляє РБК-Україна.

У команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.

Як повідомляв раніше Знай.ua, політтехнолог новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився планами слуги народу щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко в останні дні свого чинного президентстванамагається узурпувати владу.