Президент України Петро Порошенко нагородив голову Європейської Ради Дональда Туска орденом Ярослава Мудрого.

"Пишаюся можливістю нагородити великого друга України, президента Європейської Ради Дональда Туска високою державною нагородою: орденом Ярослава Мудрого", – сказав Порошенко.

Порошенко подякував Туска за підтримку України:

"на нашому спільному шляху повернення в єдину сім'ю європейських народів і відстоювання нашого суверенітету і територіальної цілісності".

Туск також подякував Порошекно, зазначивши, що пишається цією нагородою.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Варто нагадати, що Шокуючі подробиці про людей, які отримали в останні дні нагороди від Порошенка обговорюють українці. Ці люди могли б від них відмовитися. В ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України – From-UA таку заяву зробив український блогер і волонтер Олексій Мочанов.

Коментуючи інформацію про те, що чинний президент України Петро Порошенко присудив державні нагороди ряду чиновників, діячів духовенства, мистецтва, освіти і бізнесу, відомий блогер каже, що зараз світ на нас дивиться з тугою і роздратуванням.

"То ми бачимо якісь малозрозумілі 273 нагородження, то спікери на каналі ЗІК у Наташі Влащенко говорять про те, що треба ліквідувати Міністерство культури за непотрібністю, і при цьому вони, напевно, не знають, що буквально за 3 години до цього Порошенко нагородив Нищука... Одні люди звинувачують людини в кришуванні орлова, і тут же він "спливає" в списку нагороджених у Петра Олексійовича...", - пояснює свою позицію Мочанов.

Нагадаємо, Шустер нагадав Порошенку 5 років "по-новому"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Порошенко хоче відкласти інавгурацію Зеленського

Також "Знай.ua" писав про те, що Богуцька показала, що спільного у Порошенка і Путіна