Команда новообраного президента Володимира Зеленського поцікавилася думкою українців щодо необхідності розпуску Верховної Ради.

Верховна Рада України

Відповідне відео оприлюднили у Facebook на офіційній сторінці Зе! Команди.

"Якщо кількість переглядів відеозвернення про необхідність розпуску Верховної Ради набере 1 млн, на це питання зверне увагу новообраний президент України Володимир Зеленський", - йдеться в ролику.

"Статистика свідчить сама за себе. Рівень довіри населення до Верховної Ради складає не більше 4%", - додають на відео.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Ми з вами разом створюємо видеопетицію президенту. Якщо це відео набере більше мільйона переглядів, президент зверне на нього увагу. А тепер опитування. Якщо ви підтримуєте розпуск Ради – ставимо "лайк", якщо не підтримуєте – ставимо "дизлайк", – сказав член команди Зеленського Руслан Ханумак.

Майже за п'ять годин після публікації "лайк" поставили понад 4,4 тис. користувачів, тим самим "проголосувавши" за розпуск діючого парламенту.

Нагадаємо, команді переможця президентських виборів Володимира Зеленського необхідно, щоб український парламент "приймав важливі рішення", а Верховну Раду, яка не працює, необхідно просто розпустити.

Верховна Рада

Про це в одному з нещодавніх інтерв'ю розповів радник Володимира Зеленського, екс-міністр фінансів Володимир Данилюк.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков затримається на діючій посаді лише до парламентських виборів. Про це стало відомо з інтерв'ю спікера штабу Володимира Зеленського - Дмитра Разумкова, яке він дав в ефірі телеканалу "112 Україна".

Арсен Аваков

Однак при цьому Дмитро Разумков не виключив, що в разі "вдалого" формування коаліції і "правильного" завершення парламентських виборів, Арсен Аваков залишиться на своєму посту.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.