Відома українська активістка та блогер Ліза Богуцька відреагувала на роздачу поки ще чинним президентом Петром Порошенком нагород, звань та посад наближеним до себе людям.

Відповідний допис вона опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Богуцька порівняла дії Порошенка з президентом РФ Володимиром Путіним, який видав указ про спрощену процедуру отримання паспорта громадянина Росії людям, які живуть на території окупованого Донбасу.

Петро Порошенко

"Користь від звань і посад, які зараз старанно роздає Порошенко, точно така ж, як і від паспортів, які Путін вирішив роздавати на Донбасі. І те, і те - на спрощену і прискорену процедуру. І те, і те - для того, щоб позначити "своїх". І те, й інше - не має жодних підстав, але має наслідки", - написала активістка.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Ліза Богуцька заявила, що для того, аби вберегти Україну від негативних результатів дій Порошенка необхідно зробити так, щоб "ці паспорти а-ля Путін стали дешевими туалетними папірцями".

"І все ж: це просто вражаюче, наскільки синхронно діють ці два типи - Біба і Боба. Чук і Гек. Путя і Петя. Дволикий Анус. Куди не глянь - скрізь ж*па", - резюмувала активістка.

Раніше ми писали, що поки ще чинний президент України Петро Порошенко потрапив у новий скандал з несподіваним призначення. Порошенко підвищив військового Миколу Шевцова до начальника Збройних Сил України.

Нагадаємо, що у Зеленського є відповідь щодо "договорняків" у Верховній Раді: "Ціна дуже висока".

Як повідомляв "Знай.uа", радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.