У мережі активно обговорюють ситуацію з роздачею нагород чинним президентом України Петром Порошенком.

Так, журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці в Facebook повідомив про ще одну. Відомо, що президент нагородив колишнього народного депутата Ігоря Лисова.

Ігор Лисов

"Виявляється, серед інших Порошенко, також нагородив Ігоря Лисова. Дав йому орден "За заслуги" I ступеня. Лисов — колишній нардеп від Партії регіонів двох скликань. Скандальний забудовник. У 2009 році став відомим через те, що його пасинок з ножем напав на водія поливальної машини в Києві. Пасинок ганяв вночі по місту на джипі і комунальний транспорт йому дуже заважав. Справу пасинка, очікувано, зам'яли", - розповів журналіст.

Також Дмитро Гнап нагадав про ще кілька скандальних інцидентів колишнього регіонала.

"Потім Лисов просив дозволу побудувати храм в Києві. Жителі Голосіївського району на громадських слуханнях дозволили з умовою, щоб був храм Української автокефальної церкви (УАПЦ). Лисов пообіцяв. А, коли храм побудували, Лисов передав його Московському патріархату. Вишенька на торті. У 2015-му році Генпрокуратура відкрила справу через масштабну будівельну аферу забудовником "Ліко-Град" ( "Ліко" означає: "Лисов і Компанія"). Юрій Луценко чим завершилася справа? Лисова покарали орденом?". "За значний особистий внесок у державне будівництво", - йдеться в Указі Порошенка про нагородження Лисова та інших," - додав Гнап.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український блогер Михайло Шнайдер розповів, з якими картинками у нього асоціюється період правління Петра Порошенка. Відповідний пост з'явився в Facebook.

Шнайдер розповів, що для нього головна асоціація з епохою президентства Порошенка асоціюється з пенсіонерами, які стоять у довгих чергах за безкоштовною тарілкою супу в дощ, і в холод, і в спеку.

Нагадаємо, Ірину Луценко позбавили важливого права: депутат лютуватиме.

Як повідомляв Знай.uа Судді, який закрив справу Гладковського-молодшого, "віддячили" пістолетом "За заслуги".

Знай.uа писав, "Так ганебно, як цей - ні один президент не йшов", - Богуцька розповіла, як Порошенко поставив на собі жирну крапку.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще