Радник новообраного президента з питань безпеки і оборони Іван Апаршин розповів про посаду міноборони в Україні та про те, хто із політичних фігур міг чи не міг обіймати цю посаду. Про це Апаршин розповів в інтерв'ю Громадському.

Так, він заявив, що нинішній міноборони Степан Полторак наврядчи залишиться на посаді при при президенті Зеленському.

"Якщо до мене будуть питання, що робити з паном Полтораком, я думаю, що я точно пораджу новому президенту — знайти нового кандидата на посаду міністра оборони", - заявив він.

Також він заявив, що екс-кандидат в президенти Анатолій Гриценко був "найкращим міністром оборони".

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Я думаю, що Анатолій Гриценко вже не міністр оборони, він вже піднявся з цього рівня. Але це був найкращий міністр оборони за всі часи. Я це стверджую і можу це довести. Гриценко сам знає, де він має бути і чим займатися. Його партія піде на вибори до парламенту", - заявив він.

Також йому задали питання, чи погодився б він стати новим міністром оборони. Радник відповів, що "ні Володимир Зеленський, ані ніхто з його команди не пропонував мені ніяких посад".

На прохання журналістів назвати конкретне прізвище Апаршин заявив, що не скаже, бо будь-який потенціальний кандидат в "майбутньому умовно може стати наркоманом".

"А чому я повинен його (прізвище, - ред.) називати? Я зараз назву його прізвище — завтра він стане «наркоманом». Я ж знаю, як в нашій країні. Ці люди (журналісти, - ред.) вже залізли до моєї дружини в фотоальбом, вони ж можуть залізти до кого завгодно. Це йому приємно буде? Це ж країна, в якій можна все що завгодно", - заявив він.

Нагадаємо, радник Володимира Зеленського з безпеки і оборони Іван Апаршин розповів, що команда слуги народу не змінить курс країни щодо вступу в Північноатлантичний альянс.

Нагадаємо, депутати знову перенесли дату інавгурації Зеленського.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський жорстко звернувсядо Ради і Порошенкa.

Також "Знай.ua" писав про те, що Скандальний опонент Зеленського хоче потрапити в його команду.