Новообраний президент Володимир Зеленський, не зважаючи на те, що інавгурація іще не відбулася, отримав перше звернення від київських активістів.

Про це повідомляє Антикор та публікує відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що один із громадських активістів Михайло Ковальчук звернувся до Володимира Зеленському з приводу забудови Протасового Яру.

Активіст розшукав слугу народу в одному з київських ресторанів. За попередніми даними, переможець президентських виборів вирішив пообідати в Pizzeria Napule, де готують неаполітанську піцу, яка коштує від 130 до 470 гривень.

Ковальчук звернувся з проханням до Зеленського, щоб той вплинув на ситуацію з Протасовим Яром, де забудовник хоче вирубати більшу частину дерев.

"Протасів Яр хоче забудувати дніпровська компанія, пов'язана з Корбаном. Я розумію, що інавгурація ще не відбулася, але активісти через мене передають прохання вплинути на цю ситуацію. Просто зараз знищують Протасів Яр. Будь ласка, втрутьтеся, це дуже важливо", - розповів активіст.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

"Щиро прошу про допомогу, хоч я за вас і не голосував", - резюмував киянин.

На прохання активіста Зеленський заявив, що візьме до відома отриману інформацію.

До слова, обідав Володимир Зеленський разом з адвокатом з своєї передвиборної команди Андрієм Богданом.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський зробить все для того щоб правоохоронні органи в Україні стали самостійними та незалежними.

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, радник Володимира Зеленського з політичних питань Дмитро Разумков розповів, що відповідні органи будуть переслідувати кожного, хто буде порушувати чинне законодавства.

Як повідомляв раніше Знай.ua, перші кадрові призначення і законодавчі ініціативи в новому уряді стануть відомі після інавгурації Володимира Зеленського. Про це у середу, 8 травня, заявив спікер новоспеченого президента Дмитро Разумков.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.