Як показали минулі президентські вибори, уряд Володимира Гройсмана, цілком ймовірно, доживає останні місяці при владі. Серце, поки ще чинного прем'єра чує, що запахло смаженим. Саме тому Глава Кабміну спантеличив українців вельми гучною заявою. Стало відомо, що у Гройсмана прокинулися амбіції на новий термін.

Про це Гройсман розповів під час одного з нещодавніх інтерв'ю для українських журналістів.

Володимир Гройсман

"У мене є розуміння, що робити далі, і я можу очолювати уряд. Якщо український народ вирішить, що я і сформована нами команда будуть гідні представляти їх інтереси і реалізовувати ті завдання, які люди перед нами ставлять, то я готовий буду очолити уряд", - тривожно заявив Гройсман.

Варто зазначити, що Володимир Гройсман продовжив вішати українцям лапшу на вуха у якості відрепетированої риторики про формування після виборів "сильної і згуртованої коаліції".

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Володимир Гройсман

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після другого туру голосування на президентських виборах мав розмову з чинним гарантом Петром Порошенком і переможцем президентських виборів Володимиром Зеленським. Про те, як пройшло його спілкування з Порошенком та Зеленським прем'єр розповів у програмі "Час відповідати".

За словами Гройсмана, він розмовляв з Порошенком і до, і після виборів, і цей була в цілому "нормальна розмова". Проте, як уточнив прем'єр, у цій розмові не підводилося ніякого підсумку президентської кампанії Порошенка. На думку Гройсмана, Порошенко зараз сам аналізує і яким чином відбувалося.

"Нормально, з точки зору розмови в цілому. Однак я з ним не підводив підсумків його президентської кампанії. Думаю, він сам зараз аналізує, що відбувалося, яким чином. Це вибори: хтось перемагає, а хтось займає друге місце", - розповів він.

Нагадаємо, в Євросоюзі прийняли дуже важливе рішення, українці гідно оцінять декларацію.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський обговорив свою програму з МЗС Канади: "Не боротися, а перемогти".

Знай.uа писав, блогер показав реальні доходи Порошенка, українці оніміли від подиву: "Вистачить і правнукам".