Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після другого туру голосування на президентських виборах мав розмову з чиним гарантом Петром Порошенком і переможцем президентських перегонів Володимиром Зеленським.

Про те, як пройшло його спілкування з Порошенком і Зеленським прем'єр розповів у програмі "Час відповідати".

За словами Гройсмана, він розмовляв з Порошенком і до, і після виборів, і це була в цілому "нормальна розмова". Однак, як уточнив прем'єр, у цій розмові не підводилось якогось підсумку президентської кампанії Порошенка. На думку Гройсмана, Порошенко зараз сам аналізує що і яким чином відбувалось.

"Нормально, з точки зору розмови в цілому. Однак я з ним не підводив підсумків його президентської кампанії. Думаю, він сам зараз аналізує, що відбувалося, яким чином. Це вибори: хтось перемагає, а хтось займає друге місце" , - розповів він.

Гройман також зізнався що через пару днів після виборів зустрічався із Зеленським. За словами прем'єр-міністра, він раніше не був знайомий з шоуменом.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

"Познайомилися. Це була перша зустріч. Враження абсолютно нормальне. Поспілкувалися, обмінялися думками про те, як ми бачимо цей світ і в мене склалося абсолютно нормальне враження", - сказав Гройсман.

На запитання ведучого, чи бачить себе Володими Гройспан прем'єром при президенті Зеленському, він відповів:

"Мандат на те, хто буде прем'єр-міністром, дають люди. Очевидно, що наш уряд буде працювати до майбутніх парламентських виборів, я думаю, що вони відбудуться строково у жовтні. І я сказав про те, що буду брати участь у парламентських виборах 2019, і буду йти з тими думками і планами, які є, щоб у наступній каденції бути більш ефективним. Я вважаю, що через прямі вибори в парламент я матиму більший суспільний мандат, якщо люди мене підтримають".

Нагадаємо, Гройсман заявив, що не збирається йти у відставку

Як повідомляв портал Знай.ua, доходи Порошенка і Гройсмана б'ють рекорди.

Також Знай.ua писав, Володимир Гройсман заявив про готовність співпрацювати з новообраним президентом Володимиром Зеленським.