Під час прямого ефіру на засіданні Верховної Ради відбулася перепалка між лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко і нардепом Іриною Геращенко.

На початку Ірина Геращенко почала звинувачувати Тимошенко, Савченко та інших народних депутатів у роботі на Кремль, використовуючи типову риторику для поплічників Порошенко.

Ірина Геращенко

"Дуже важливо, щоб ми тут не переходили на особисті образи і не нагадували, хто з ким працював до 2014-го року. Після 2014-го року єдина людина, яка мала прямий контакт з бойовиками з Донецької та Луганської областях, брала у них зброю для того, щоб знищити мирний Київ - це був перший номер "Батьківщини" Надія Савченко", - заявила нардеп.

Проте Юлія Тимошенко не стала терпіти звинувачень, і в прямому ефірі пригадала Геращенко, як вона літала в Москву з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Юлія Тимошенко

"Я хочу нагадати пані Ірині, що Савченко нагороджено орденом героя України паном Порошенком. І що забирала її з Росії Ірина Геращенко, більше того, вона вважає себе патріотом, хоча літає літаком непатріотів у РФ. Я просто хочу сказати, що ті, хто голосніше за всіх кричить про патріотизм, включаючи міністра економіки уряду Януковича і Порошенка, насправді здають країну. Я думаю, що всі ці факти будуть доведені країні після того, як народ прибере їх від влади. Тому шукайте п'яту коллонну Москви у себе в адміністрації президента", - заявила Тимошенко.

Нагадаємо, український олігарх Ігор Коломойський зробив гучну заяву, яка стосується лідера "Батьківщини" і кандидата в першому турі нинішніх президентських виборів Юлії Тимошенко.

Раніше Знай.иа повідомляв, близький друг новообраного президента Володимира Зеленського Сергій Шефір відверто розповів про передвиборчої кампанії, дебатах, розкрив секрет перемоги і подальші плани слуги народу.

Знай.иа писав, Томенко показав головну фобію Порошенко після перемоги Зеленського.