Окружний адміністративний суд Києва позбавив представника чинного президента Петра Порошенка у Верховній Раді Ірину Луценко права виступати на Погоджувальній раді у парламенті.

Ірина Луценко

Про це повідомляє прес-служба суду.

Відповідне рішення було ухвалено за позовом народного депутата від фракції "Батьківщини" Сергія Власенка до голови Верховної ради України Андрія Парубія. В задоволенні решти позовних вимог було відмовлено.

Андрій Парубій

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

"Мотивом для ухвалення судом такого рішення стало те, що відповідно до закону України "Про регламент Верховної ради України", не передбачене надання на засіданнях Погоджувальної ради слова для виступу представнику президента України", - йдеться в повідомленні суду.

суд

Нагадаємо, журналіст Олександр Дубинський запропонував генпрокурору Юрію Луценку внести в декларацію або відзвітувати про внесення раніше одягу його дружини.

Ірина Луценко

Представника президента Порошенка у Верховній Раді Ірини Луценко, в якій її застукали в аеропорту Риму.

"Ірина Луценко в піджаку за 3000€ в аеропорту Риму - це не тільки прекрасне видовище. Але і привід вимагати декларування дорогих шмоток, та показати документи про сплату податків з їх ввезення в Україну. Адже закон, як любить говорити Юрій Віталійович, один для всіх", - заявив Олександр Дубинський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 52-річна депутат Ірина Луценко нерідко привертає увагу журналістів до свого зовнішнього вигляду, адже її обличчя змінюється просто на очах.

Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка

Не потрібно бути експертом, щоб зрозуміти, що вона намагається зберегти молодість за допомогою фахівців з косметології. Чутки про те, що дружина генерального прокурора безліч раз лягала під ніж пластичних хірургів, гуляють по мережі вже давно і результат може побачити кожен.

Також Знай.ua писав про те, що генерального прокурора України Юрія Луценка разом із дружиною помітили в аеропорту Риму.