Поки ще чинний президент України Петро Порошенко потрапив у новий скандал з несподіваним призначення. Порошенко підвищив військового Миколу Шевцова до начальника Збройних Сил України.

Про це повідомляє журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, пише Politeka.

Микола Шевцов брав участь у війні на Донбасі, був тимчасовим заступником голови військ оперативного командування "Північ", а в жовтні 2015 року став генералом-майором і начальником Озброєння Збройних сил України, відповідає за безпеку арсеналів і військових складів.

Микола Шевцов

"Зірки генерал-лейтенанта для Шевцова - це найбільший скандал і повний абсурд. Річ у тому, що саме Шевцов відповідає за безпеку арсеналів і складів боєприпасів в ЗСУ, це вища посадова особа, яке підпорядковується безпосередньо начальнику Генштабу. І це за час його керівництва Озброєнням були підірвані три найбільших складу боєприпасів стратегічного значення - Балаклія, Ічня та Калинівка, це Шевцов фігурував у звітах всіх комісій з перевірки безпеки арсеналів, як зриває плани, який не виконує розпорядження", - йдеться в дописі журналіста.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Журналіст обурений тим, що за вибухи на складах боєприпасів відповідають інші люди, хоча за це повинен був нести відповідальність саме Шевцов. Як відомо, пожежа і вибухи на найбільшому українському складі боєприпасів в Балаклії Харківської області відбулися 23 березня 2017 року, тоді постраждали сотні будинків, школи та дитячі садки, зафіксували загиблу і постраждалих. Причиною назвали диверсію.

Нагадаємо, чинний президент Петро Порошенко звільнив командувача Національної Гвардії України Юрія Аллерова.

Як повідомляв "Знай.uа", українці різко звернулися до Порошенка: "Коли ти підеш, барига?".

Також "Знай.uа" писав, Держбюро розслідувань увірвалося в НАБУ: що відбувається.