Президент Росії Володимир Путін знову осоромився, що помітили в мережі. На цей раз користувачі посміялися над ним під час "Парада Перемоги" в Москві, який традиційно проводиться 9 травня, передає Politeka.

Про те, хто приїхав до Москви на важливий захід повідомив пропагандист Дмитро Смирнов в Twitter.

"Володимир Путін прийшов на Червону площу з Нурсултаном Назарбаєвим: Екс-президент Казахстану приїхав до Москви на Парад Перемоги", - сказано в повідомленні.

Користувачі мережі з гумором сприйняли цю новину. Вони відзначили, що президент Росії остаточно став "ізгоєм", тому що більше ніхто не приїхав до Москви на щорічний "Парад Перемоги".

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

"Більше ніхто не побажав зашкваритися", "Так до Х*йлу, найвпливовішої людини світу, ніхто і не приїхав? Гребують…", "Два упиря-узурпатора. Але хоч один колишній", "Карлик-ізгой", "І з гвардійською стрічкою поперевертав", - пишуть коментатори.

Раніше повідомлялося, що 9 травня в День перемоги іноземних гостей прийняв запрошення відвідати військовий Парад на Червоній площі в Москві тільки екс-президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв.

Повідомляється, що він піднявся на трибуну разом з президентом Росії Володимиром Путіним і прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим.

Примітно, що більше ніхто з глав країн, яких торкнулася Друга світова війна, не захотів відзначати цей день з Путіним, який розв'язав військовий конфлікт на українському Донбасі.

Нагадаємо, Лукашенко офіційно відмовився від символ путінської окупації України.

Як повідомляв Знай. ua, "Безсмертний полк" Путіна зганьбився на весь світ.

Знай. ua писав, що Путіна кинув весь світ у День перемоги.