Новообраний президент України Володимир Зеленський презентував свій Twitter-аккаунт. Також він закликав усіх бажаючих підписатися на нього у популярній соціальній мережі.

Про це Володимир Зеленський повідомив в Facebook.

"Привіт, Україно! Привіт, Світ! Це — мій офіційний твіттер", - написав свій перший твіт Зеленський.

Користувачі мережі також прокоментували цю подію:

"Хай Бог благословить вас змінити Україну на краще!", "Володимир! Тобі добре попрацювати! Для чого Ваша команда придумала Декларування всіх громадян України?", "Ви все одно не відповідаєте", "Буде з Дональдом змагатися".

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інавгурація Володимира Зеленського може не відбутися 19 травня, як наполягав сам новообраний президент, і бути відстрочена на кілька днів пізніше. Про це заявив радник слуги народу Олександр Данилюк. Він розповів, що головна подія року може бути перенесена на більш пізній термін, можливо, навіть на 1 червня.

Варто нагадати, що український олігарх Ігор Коломойський готується повернутися в Україну з Ізраїлю після інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

"Чекаю на офіційне оголошення. Символ чекаю. Бо скажуть, що повернувся при Порошенку, а не Зеленському... Не хочу Порошенку статистику покращувати. Тому що говоритимуть, скільки олігархів повернулися при Порошенкові – Коломойський, один є. Я хочу щоб рахунок на табло змінився і моє повернення записали на рахунок Зеленського", - заявив олігарх.

Нагадаємо, Яценюк показав дивну позу в тренажерному залі: кумедне відео.

Як повідомляв Знай.uа, "Вбивали і вбивають моїх друзів": у Київ їде скандальний "Сплін", українці вимагають справедливості.

Також Знай.uа писав, Порошенко розвоевался: чинний президент звільнив командувача Нацгвардії.