Український олігарх Ігор Коломойський готується повернутися до України з Ізраїля після інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Про це він розповів у інтерв'ю "Bihus.info".

"Чекаю на офіційне оголошення. Символ чекаю. Бо скажуть, що повернувся при Порошенку, а не Зеленському... Не хочу Порошенку статистику покращувати. Тому що казатимуть, скільки олігархів повернулися за Порошенка – Коломойський, один є. Я хочу щоб рахунок на табло змінився і моє повернення записали на рахунок Зеленського", - заявив олігарх.

Ігор Коломойський

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Також Коломойський додав, що у його стосунках із олігархом Рінатом Ахметовим нічого не зміняться після інавгурації Зеленського.

"У нас з ним десятиліттями рівні хороші стосунки, коректні. Але це не заважає нам сваритися з якихось питань", - резюмував олігарх.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський стверджує, що у нього не було ніякої угоди з Нацбанком і українським урядом про націоналізацію Приватбанку.

Ігор Коломойський

Про це стало відомо з відео на YouTube-каналі Bihus.Info.

Так, в інтерв'ю Денису Бігусу Коломойський заявив, що чинна українська влада порушила домовленість, пов'язану з націоналізацією банку в кінці 2016 року.

"Не так було... Якщо був би договір, ми б його виконували. А так ми підписали звернення до прем'єр-міністра, що в сформованій ситуації ми пропонуємо уряду націоналізувати, тому що ми не в змозі більше утримувати. Це окрема історія, вона стосується судового процесу, який йшов протягом двох місяців", - сказав Коломойський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Національному банку України Київський апеляційний суд відмовив у знятті арешту з активів компанії, які пов'язані з колишнім власником Ігорем Коломойським. Про це повідомляє видання Finbalance.

Також Знай.ua писав про те, що українська активістка і блогер, уродженка Криму, яка переїхала в Київ після окупації півострова, Ліза Богуцька дала відповідь на питання, яке хвилює всіх українців і розповіла про взаємини Володимира Зеленського та Ігоря Коломойського.