Ведучий програми "Гроші" Олександр Дубинський пояснив свою думку на рахунок ініціативи команди Зеленського про обов'язкове декларування доходів усіх громадян України. Він вважає, що спочатку необхідно, щоб політики своїм прикладом показали, що вони платять податки з доходів. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Перед введенням загального декларування доходів громадянами, я хочу спочатку побачити, як податки з доходів почнуть платити олігархи, політики, бізнесмени, чиновники, прокурорсько—сбушно-ментівська мафія. Методи хочу побачити. Процес. Результат. Петю посадіть, для початку. Потім вже прозорість забезпечте, щоб як мінімум чиновники перетворилися в «слуг народу», і тільки після цього вже в наш кишеню лізьте. Інакше, це стане просто додатковим податком на бідних. Додатково до тарифів. Бач, розвели тут «зе!коболевщину»." - емоційно написав Дубинський.

Зйомки серіалу із Зеленським "Слуга народу"

Українці в коментарях вкрай бурхливо реагують на таку звістку:
"Згодна. Необхідно вирішувати питання по мірі їх надходження.
Чекаємо покарання і відповідальності тих, хто начудили за останні 5 років.", "А повернути відповідальність за незаконне збагачення вони не хочуть? Як-то не з того почали", "А я не розумію, навіщо пересічним громадянам, яким зарплат на їжу і комуналку не вистачає, ще й якісь декларації заповнювати?", "Потрібно вводити для всіх, щоб я як платник податків знав, що я заплатив, неважливо скільки, і раз я заплатив, то маю повне право знати, куди пішли, це основа громадянського суспільства."

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

"З Азирова до Насирова ще жодного разу не було елементарно порядного (не кажучи про чесність) начальника податкового відомства.", "Хороша тема, вся Європа декларує. Держава потім протягом двох місяців відшкодовує частину сплачених податків на ваш особистий рахунок.", "Для початку , вони повинні викликати довіру громадян до держави , а потім вже вводити загальне декларування"

Нагадаємо, політоло Юрій Романенко дав оцінку резонансному мовному закону.

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Вілкул подав і зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський змінить на посаді генерального прокурора Юрія Луценка.