Російський президент Володимир Путін знову став об'єктом для насмішок.

На цей раз Володимир Путін зганьбився з телефонним дзвінком президента Сполучених Штатів Дональду Трампу.

Про це в своєму мікроблозі Twitter написав пропагандист Дмитро Смирнов.

"Володимир Путін у розмові з Трампом: Новому київському керівництву потрібно зробити реальні кроки з реалізації Мінських домовленостей, які мають ключове значення для вирішення внутрішньоукраїнського конфлікту", — написав він.

Популярні новини зараз

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Показати ще

Користувачі з гумором відреагували на публікацію і зазначили, що Володимир Путін хворий, оскільки розмовляє сам з собою по телефону.

"Трамп Путину: Вова іди на х*й. Мазафака", "Що Карлик ті Мінські угоди далися? Санкції ж на користь. Радійте санкціям, поки ми добрі", "А ну-ка запис сюди… або ти п*зд*бол», «В Мінських угодах не йде мови про видачу паспортів, немає ні слова про якісь "ЛДНР". Так хто не виконує Мінські? Мерзенний карлик", "Тихо сам з собою я веду бесіду", — вони пишуть в коментарях.

Нагадаємо, днями президент Росії Володимир Путин підписав указ про те, що жителі окремих районів Донецької та Луганської області можуть отримати російські паспорти за спрощеною процедурою. Відповідне рішення викликало хвилю критики і жартів в мережі.

Так, згідно з указом тепер легше паспорта отримати не лише жителям Донецька і Луганська, а також окупованих областей, але і "пільговикам" з Криму, а також українцям, які вже живуть в РФ.

Карикатуристи не залишилися осторонь і внесли свій внесок. Так, на їдкій картинці порівняли отримання російського паспорта з безкоштовним сиром у мишоловці, який моментально обертається смертю для мишки.

Нагадаємо, Трамп у всіх за спиною поговорив з Путіним.

Як повідомляв Знай. ua, цинічний указ Путіна шокував усіх.

Знай. ua писав, що Зеленський почав круту гру проти Путіна.