4 травня стало відомо, що голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко подав у відставку, заяву було розміщено на сайті Нацради. Артеменко повідомив, що залишив посаду через закінчення терміну повноважень, які, до речі, завершуються тільки через два місяці, повідомляє видання Акценти.

Юрій Артеменко

Одразу ж після офіційного "відходу" Артеменко почалися дискусії з приводу того, хто може зайняти посаду в. о. голови і в майбутньому, власне, пост голови Нацради. Так, багато експертів і політологів зійшлися на думці, що найкраще з посадою може впорається популярний український шоумен і продюсер Сергій Сивохо. На їхню думку, телеведучий має достатньо знань і досвіду у сфері українського теле - і радіомовлення, а також володіє "унікальною чутливістю і беззаперечною відповідальністю у справах, які стосуються управління чим-небудь". Це стосується його власних авторських передач на телебаченні та продюсування "Мега-радіо".

Сергій Сивохо, зірка КВК та "Ліги сміху"

"Сергій Сивохо, який не перестає вражати українців ще з нульових (згадайте його легендарне шоу "Прихована камера"), продовжує тримати глядача біля екрану. І це не тільки про чарівність і хорошу акторську гру. Сивохо - дуже продуманий стратег, і як підприємець, від кірки до кірки знає систему теле - і радіомовлення, він теж досяг успіху. Його "МегаРадіо" роками було в українських "мовних" топах - з цього випливає, що його продюсерські технології реально працюють. Як людина, яка не з чуток знає про всі механізми величезної теле - радіомашини, на місці голови Нацради він буде почувати себе більш ніж впевнено. А його народність, близькість до глядача, відсутність зайвого пафосу і незаангажованість у цій справі будуть тільки на руку", - вважає експерт.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Зазначимо, Сергій Сивохо народився 8 лютого 1969 року в Донецьку. Брав участь в командах КВК. Грав у різних популярних в Україні телепрограмах: "Моя хата скраю", "Шоу довгоносиків", "Прихована камера" і тд. У 1990 році отримав нагороду, як кращий шоумен. Крім цього, продюсував шоу "Велика різниця по-українськи" і "МегаРадіо", в якому є співзасновником, а також був на ньому радіоведучим, член журі шоу "Ліга Сміху".

Нагадаємо, Юрій Романенко дав оцінку резонансному мовному закону.

Як повідомляв "Знай.ua", народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул подав і зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський, змінить на посаді генерального прокурора Юрія Луценка.