Обраний президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю "Обозревателю" повідомив, до яких політиків ставиться з повагою і з яких політиків треба брати приклад. Зокрема, журналіст спробував з'ясувати, хто для Зеленського в світі політики є кумиром. У той же час, він не повинен був називати українських прізвищ.

"У політиці мені по духу близькі такі люди, як Рузвельт і Черчілль. Так, вони різні історичні вчинки робили у своєму житті. Але політик для мене — це в першу чергу дипломат, який зберіг або примножив історію і традиції своєї країни", - пояснив майбутній глава держави. Разом з ними, Зеленський згадав також відомого полководця і імператора Франції Наполеона і Петра Першого — останнього царя всія Русі першого Всеросійського Імператора.

"Однак я в більшій мірі поважаю політиків, які змогли із військових конфліктів вийти з мінімальними жертвами. А не ламати через хребет величезна кількість людей", — додав він. А ось німецького політика Аденауера політик назвав найбільшою в історії людиною.

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Нагадаємо, прямі переговори між новим президентом України Володимиром Зеленським і президентом РФ Володимиром Путіним навряд чи можливі в найближчий час.

Про це в інтерв'ю виданню The Daily Beast заявила дружина Володимира Зеленського Олена.

"Неможливо почати з нуля. Не думаю, що найближчим часом будуть прямі двосторонні переговори (з Володимиром Путіним – ред.). Володимир (Зеленський - ред.) не готовий до реверансу перед агресором, але готовий вести переговори з Росією в присутності міжнародних лідерів", – наголосила майбутня перша леді.

Нагадаємо, раніше ми писали, що дружина нового українського президента Володимира Зеленського Олена зізналася, чому їх сім'ї в 2014 році довелося скористатися послугами охоронців. Сталося це після жарти "Кварталу 95" над головою Чеченської республіки Рамзаном Кадировим.

Раніше Знай.uа повідомляв, дружина зірки студії "Квартал 95" Євгена Кошового похвалилася відвертими фото з бурхливої вечірки.