У середу, 1 травня, у десятках міст Росії пройшли масштабні антипутінські мітинги, в результаті яких була затримана майже сотня людей.

Про це повідомляє "Дождь".

У повідомленні відзначають, що найбільше затриманих – у Санкт-Петербурзі – 37 людей, там опозиційні сили вийшли на акцію за вільні вибори.
Активісти тримали плакати з написом "Путін – не вічний!", "Тобі буде боляче", "Проти комерціалізації освіти", "Навіщо його випустили з КДБ?".

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

"Ідіть нах*й, г*ндони": Netflix платитиме гроші російській акторці, поки війська РФ вбивають українців

Показати ще

Зазначається, що масштабні мітинги відбулися також у Томську, Махачкалі, Курську і Новосибірську. А в Москві опозиційним силам не дали дозволу на проведення акції. Активісти змушені були приєднатися до демонстрації комуністів.

"Біля Кремля організували першотравневу демонстрацію у кращих традиціях СРСР. Кілька десятків тисяч росіян прийшли до середмістя Москви, але Путін там не з’явився. Тим часом у його рідному місті – Санк-Петербурзі – активісти закликали до відставки керманича Кремля", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, переможець президентських перегонів Володимир Зеленський звернувся до українців у зв'язку з посиленням російсько-українського конфлікту.Він зазначив, що зі спільного між двома країнами – тільки державний кордон.

Володимир Зеленський

Про це Зеленський заявив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Довго думав стосовно "много общего" між Україною та Росією. Реальність така, що сьогодні, після анексії Криму та агресії на Донбасі, з "общего" у нас залишилося тільки одне – це державний кордон. 2295 кілометрів і 400 метрів "общего". І контроль за кожним міліметром з українського боку Росія повинна повернути", - йдеться у дописі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, президент Російської Федерації Володимир Путін довів, що є постійним клієнтом пластичних хірургів.

Також Знай.ua писав про те, що команда Зеленського звинуватили чинного президента України Петра Порошенка у співпраці з Росією.